Cea mai bună apă de gură

cea mai buna apa de gura

Apa de gură a început să fie intens folosită și în țara noastră, probabil beneficiind de un succes ceva mai ridicat decât al clasicei paste de dinți, evident apa de gură neavand aceleași întrebuințări ca și pasta de dinți.

Când vine vorba de cea mai bună apă de gură, părerile sunt împărțite, însă se distinge de departe Listerine, aceștia având o experiența de peste 100 de ani în ceea ce ține stomatologia, aceștia beneficiind chiar și de o distincție din partea Asociatiei Americane Dentare, această asociație vând ca scop măsurarea eficienței produselor destinate îngrijirii corporale și nu numai.

În primul rând, apa de gură de la Listerine se distinge prin faptul că este o apa de gură extrem de eficientă destinată uzului zilnic, și poate fi utilizată pe perioadă nedeterminată, spre deosebire de produse cu scop medicinal ce nu pot fi folosite decât pe perioade scurte.

Apa de gură de la Listerine nu conține clorhexidină substanță foarte eficientă împotriva bacteriilor dar care folosită pe termen lung duce la îngălbenirea dinților. Așadar atenție mare, dacă ați cumpărat o apă de gură ce conține clorhexidină, nu trebuie folosită mai mult de două săptămâni fără întrerupere.

O apă de gură bună, are ca scop în special eliminarea microbilor, o respirație cât mai fresh și o senzație de albire a dinților, iar pe lângă acest lucru, apa de gură Listerine va ucide microbii și vă va proteja dantura. Este o apă de gură realizată din patru uleiuri, ce promit să ne ofere rezultate foarte bune, concurența fiind lăsată în urmă. Conform specialiștilor Listerine, apa lor de gură va îndepărta 52% din placa dentară.

În ceea ce ține de ambalaj, apa de gură vine în sticluțe de mărimi diferite, care mai de care mai mari sau mai mici, sticlă transparentă prin care să observă culoarea apei de gura. Ca și gust, apa de gură este foarte plăcută și nu este nevoie de mult timp până să te acomodezi cu ea.

De altfel, părerile sunt împărțite în ceea ce ține de gust și miros, unii consumatori oferind un feedback mai mult negativ din pricina gustului puternic și mirosului tare al apei de gură. Un al doilea feedback negativ fiind oferit din cauza alcoolului, alcool ce intra în compozitia acestei ape de gură.

În ceea ce privește prețul, putem spune că avem și aici un raport de tip caltate-preț interesant, cea mai bună apă de gură de la Listerine costând 18 lei, evident fiind vorba de sticluța de 250 ml, deoarece aceasta se ambalează și în sticle de 500 ml sau 1.5 l.

De-a lungul timpului au fost și promoții, astfel că 1 litru (500ml + 500ml gratis) s-a vândut la preț de 500 ml. Vedeți AICI ce ambalaje sunt disponibile în oferta actuală. Personal am folosit mai multe tipuri de apă de gură Listerine și la ambalaje diferite, iar din punctul meu de vedere este cea mai bună apă de gură.

P.S. Am văzut pe net că unii clătesc cu apă de la robinet după ce au clătit cu apă de gură. În primul rând apa de la robinet conține tot felul de bacterii, și în al doilea rând apa de gură trebuie lăsată să acționeze fapt pentru care se recomandă să o folosim exact înainte de culcare pentru a nu mai bea/mânca nimic dupa folosirea acesteia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 + 13 =