Despre

despre blog

Bam-bam! În sfârșit îmi văd împlinit și visul de a avea un blog personal. Pentru mine este un vis, întrucât acum câțiva ani nici prin minte nu-mi trecea că ma voi apuca să scriu pe propriul blog. Spre deosebire de mulți care susțin că s-au apucat de bloggin din pură pasiune, recunosc că pentru mine a intervenit ca o necesitate după ce am avut un business online care după câțiva ani nu a mai funcționat.

Probabil că nu mi-aș fi făcut curând un blog personal, însă s-a ivit să găsesc liber acest domeniu și m-am hotărât să nu ratez această șansă. Imediat am dat cu wordpress-ul pe domeniu și m-am hotărât să nu mai pierd timpul.

Nu pot spune că trăiesc din blogging, ci mai degrabă am început reușit să-mi câștig banii de bere cu primul meu blog cu review-uri de televizoare. După o perioadă m-am plictisit să scriu despre același lucru așa că mi-am dorit un blog personal care deși nu mă gândesc că îmi va aduce vreun profit, măcar mă va scoate din monotonie și mă va ajuta să îmi perfecționez stilul de a scrie.

Sunt deschis la orice păreri, critici și toate cele, pentru că sunt absolut conștient că doar așa pot face un pas în față, să devin mai bun. Dacă toată lumea îți spune numai ce vrei să auzi, te plafonezi, crezând că ești pe drumul cel bun. În ultima perioadă am avut foarte multe de învățat și sunt sigur că sunt abia la început de drum.

Până aici m-a dus inspirația să scriu pentru prefața site-ului așa că nu-mi rămâne decât să vă zic:

Peace!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Zimbru – cea mai bună bere din România

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eighteen − eight =