Zimbru – cea mai bună bere din România

bere Zimbru

Dat fiind faptul că v-am povestit în secțiunea despre site, că m-am apucat să bloggăresc ca să-mi câștig banii de bere, iată că prima postare este despre berea care îmi place cel mai mult și anume berea Zimbru. Vă spun din start că nu m-a plătit nimeni să scriu acest articol, vă povestesc din propria experiență. De asemenea articolul se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Am avut mereu preferințe gen Golden Brau sau Bergenbier care mi s-au părut niște beri mult mai băubile decât celelalte, dar pe alocuri mi-a plăcut mereu să diversific și să beau ceva diferit, de exemplu Neumarkt. Mai îmi plăcea și Timișoreana, dar de ceva timp pare să aibă un gust mult spre dulce și am renunțat definitiv să mai beau.

Aș putea spune că am descoperit această bere întâmplător, când eram cu un prieten prin marketul Profi de lângă casă, spre a face aprovizionarea cu bere. Pot spune că până acum am încercat mai toate brandurile de bere, de la pet și până la sticlă și n-am fost niciodată captat de o bere anume.

De multe ori mi s-a întâmplat să stau pe gânduri în market și să nu știu ce bere să aleg, iar acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, iar colegu a venit cu ideea de Zimbru, întrucât el mai băuse și i-a plăcut foarte tare.

Prima reacție când am văzut că prețul la sticlă de 500 ml era sub 2 lei, a fost că nu aș bea niciodată o bere atât de ieftină. Mă gândeam că e mai scump ambalajul decât conținutul, și deși am lucrat câțiva ani în vânzări, pe moment nu am realizat că de cele mai multe ori o bună parte din preț o constituie reclama.

În final am mers pe încredere și am luat câteva beri de ”test”, care s-au cam ”uscat pe instalație”, sau altfel spus în popor, nu ne-au ajuns nici pe-o măsea. De atunci când vreau să beau o bere acasă, întotdeauna aleg Zimbru, chiar dacă oarecum este incomodă la cărat datorită sticlei, dar merită.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


thirteen − five =